Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Kerst met een korreltje zand

Medua gaat voor: "Kerst met een korreltje zand". Samen met onze dirigente Cindy Gebruers en zandkunstenaar Immanuel Boie willen we u uitnodigen op deze speciale voorstelling op zondagavond 23 december om 19.30 uur in de kerk Onze-Lieve-Vrouw Tenhemelopneming te Wijshagen, Oudsbergen.

“Kerst met een korreltje zand” een belevenis met zandtekeningen, woordkunst, koorzang en live muziek. Wij zijn er fier op de “koorzang” te mogen verzorgen. ‘Kerst met een korreltje zand’ belooft een onvergetelijke belevenis te worden. De Zandkunstenaar strooit u geen zand in de ogen, maar op zijn lichtbak des te meer. U ziet een creatieve bewerking van het kerstverhaal in afbeeldingen die omgevormd worden door de kunst van zijn handen. Deze keer brengt hij niet alleen een verteller en live muzikanten mee, maar ook een koor. Laat je meevoeren en ontdek wat er schuil gaat achter die kerstboom, kerstmarkt en kalkoen.

“Kerst met een korreltje zand” vertelt je dat er achter het Bijbelse kerstverhaal een prachtige boodschap schuilt die tweeduizend jaar later nog volop actueel is, in onze maatschappij en in uw diepste zijn. Een eeuwenoud verhaal over hier en nu! “Kerst met een korreltje zand” raakt ten diepste je ogen, je oren en je hart. 'Zandkunst' zoals Immanuel die brengt, is mooi op youtube of tv, maar vooral live een bijzondere ervaring! Door zand te strooien op een lichtbak, creëert hij donkere lijnen of vlakken. Daarin tekent hij met zijn vingers, en haalt zo zand weg waar nodig. Je krijgt dus tekeningen die in elkaar overvloeien. Dit wordt gefilmd en geprojecteerd op een groot scherm.

← Naar overzicht

Info
Wanneer

Zondag 23 december om 19.30 uur

Waar

Onze-Lieve-Vrouw Tenhemelopneming Wijshagen
Kerkstraat 11
Oudsbergen

route


Prijzen

v.v.k. 10 euro
Kassa 12 euro -12 jaar gratis


Contact

medua.medua2@gmail.com


← Naar overzicht