Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Blue and White Christmas

Incantatio gaat als voorbereiding op zijn lustrumjaar op zondag voor kerstmis 23 december 2018 om 11.00 uur aperitieven in de prachtige Studio van Pieter Stockmans op C-Mine.

De groene en rode kerstkleuren worden voor de gelegenheid graag vervangen door een aangepast wit en Stockmans blauw. Ook in de muziek krijgen die kleuren hun verdiende plaats. Het programma bevat niet alleen traditionele, religieuze kerstliederen over het mysterie en de vreugde van de kerstboodschap maar ook minder gekende nummers met een onverwachte diepe inhoud in een nieuw modern jasje.

Bijzondere aandacht gaat naar de nostalgische sfeer van vroeger met een herinnering aan de puurheid van witte sneeuw. De componisten die daarvoor tekenen zijn o.a. Da Vittoria, Praetorius, John Rutter, Vic Nees, Raymond Schroyens, Edward Elgar…

Het wordt een rijk gevarieerd aperitiefconcert met een bont palet van a capella zang, smaakvol afgewisseld met de kleuren van viool, fluit en piano. Het festijn wordt afgesloten met een kerstaperitief.

← Naar overzicht

Info
Wanneer

zondag 23 december 2018 om 11u

Waar

Studio Pieter Stockmans
C-Mine 100
3600 Genk

Route


Prijzen

16€ VVK, 60+ en -26: 14€ -12: gratis


Contact

info@incantatio.be

Jos Venken 089 35 34 73


← Naar overzicht