Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Jubileumconcert PJVP Jongvolwassenkoor 23/02/2019

2019 is een feestjaar voor ons koor! We bestaan 10 jaar en vieren dat met een jubileumconcert op 23 februari. Je kan met een drankje en een klein hapje genieten van een hedendaags programma met pop en musical (Disney en Les Miserables) muziek. Iedereen welkom.

Lees meer…

De XIV Stonden - Seven last Words 30/03/2019

Uitvoering van Pro Cantione olv Jan Peeters

Lees meer…

Johannes Passion van Johann Sebastiaan Bach 14/04/2019

Ondertussen is het reeds een stevige traditie: een muzikaal passieverhaal in Alden Biesen.

Lees meer…

Johannespassie - Kamerkoor Maastricht 16/04/2019

In Nederland bestaat al van oudsher een traditie die wil dat je in de passietijd minstens naar de Johannes- of Mattheuspassie gaat. Zo is er een koortraditie ontstaan die zich vaak enkel beperkt tot het afwisselend uitvoeren van deze twee sublieme werken van de grote barokmeester Johann Sebastian Bach.

Lees meer…

HEMELSE HELDEN 04/05/2019

Hemelse Helden, het zou een verhaal kunnen zijn dat nooit eindigt. We borrelen echter van de nieuwe ideeën en daarom trekken we er een streep onder. Op zaterdag 4 mei staat de laatste editie van deze zeer gesmaakte show op de affiche van De markthallen in Herk-De-Stad.

Lees meer…

HET LAM GODS BEZONGEN 10/05/2019

Kamerkoor Aquarius gaf in de Sint-Pietersbandenkerk in 2016 een magistraal concert met muziek van Pärt. Eén van hun nieuwste concerten kreeg de titel Het Lam Gods bezongen. In dit concert wordt aan elk van de twaalf panelen van Het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck, een koorwerk gekoppeld.

Lees meer…