Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Jubileumconcert 'Lokomotief in symphony 09/02/2020

Koor Lokomotief bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! Onder leiding van dirigente Christel Vandebriel, die het koor mee oprichtte in 1989, brengen wij twee gevarieerde concerten in cultuurcentrum De Adelberg. Zoals u van ons gewend bent, wordt het opnieuw een mengeling van klassiek, pop en traditionals. Ook deze keer worden we vakkundig begeleid door het Symfonisch orkest olv Michel Pieters, pianist Jean-Marie Van Broekhoven en ons trouwe combo. Van harte welkom op onze jubileumconcerten!

Lees meer…

O schöne Nacht 09/02/2020

Het concert “O schöne Nacht” voert de luisteraar mee naar de diepste roerselen van de menselijke, romantische ziel, treffend verwoord in het citaat van Goethe “Himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt”. Het eerste deel van het concert bevat profane werken van Brahms: Vier Quartette Opus 92, Drei Gesänge Opus 42 en Fünf Gesänge Opus 104. Zij zingen over de liefde en over het verloren geluk, de dood, de herfst deels a capella en deels met begeleiding van piano door Koenraad Sterckx. Een piano intermezzo met “Intermezzo opus 118 nr.2” van Johannes Brahms vormt de link...

Lees meer…

Valentijnsconcert 16/02/2020

Het gemengd koor Pro Musica Beverst geeft op zondag 16 februari 2020 een Valentijn concert. Dit onder leiding van Marcel Luts en met Solisten Willy Appermont, Levi Jacobs en Broeveskender.

Lees meer…

Passieconcert 05/04/2020

Op deze palmzondag brengen koor en orkest van de Bachacademie Alden Biesen o.l.v. Luc Ponet u de Lukaspassion en het Paasoratorium van J.S. Bach. Hemelse muziek als voorbereiding op het paasfeest! Met vooraf een concertinleiding (14u15) i.s.m. de Davidsfonds Academie

Lees meer…

WCG Presentatieconcerten Pelt 02/05/2020

Als jouw koor deelneemt aan de competities van de World Choir Games, dan is dit een ideale try-out: kom naar de presentatieconcerten en laat je evalueren door de jury. Zo kunnen we met z'n allen samen groeien naar juli 2020. Op 2 mei kan je dit combineren met de unieke EMJ-ervaring!

Lees meer…