Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Digitale piano

Roland FP-7F

Roland FP-7F

De FP-7F voorziet het populaire FP-7-pianoconcept op vier vlakken van een belangrijke facelift: met de SuperNATURAL Piano-klankbron, het nieuwe PHA III “Ivory Feel”-S-klavier met drukpunt, een interne “looper” en een microfooningang met automatisch harmonie-effect. Deze compacte eigentijdse piano is leverbaar in het zwart kan met de DP-10 demperpedaal. Voor professionele entertainers en livemuzikanten evenals veeleisende hobbymuzikanten vormt de FP-7F een belangrijke stap op weg naar een creatievere toekomst.


SuperNATURAL Piano

De grootste troef van de FP-7F is waarschijnlijk zijn SuperNATURAL Piano-klankbron. De SuperNATURAL Piano-technologie betekent immers op drie belangrijke vlakken een serieuze verbetering: de respons op de aanslag, het uitsterven van de noten en de klankvariaties in de verschillende registers. Terwijl er bij andere samplegebaseerde oplossingen tot nu toe sprake was van duidelijk hoorbare trappen in de aanslagvariaties en nootovergangen, om maar te zwijgen van de onnatuurlijke “loops” bij lange noten, zorgt de SuperNATURAL Pianotechnologie voor vloeiende en vooral muzikale overgangen, terwijl het geluid bovendien driedimensionaal lijkt te zijn.
Nieuw PHA III “Ivory Feel”-S-klavier

De FP-7F is uitgerust met het splinternieuwe PHA III “Ivory Feel”-S-klavier van Roland. Met hetzelfde hamermechaniek en de drukpunttechnologie van het PHA III-vlaggenschip garandeert dit klavier een expressieve en authentieke respons, die zelfs de subtielste variaties genuanceerd weergeeft. Een ander voordeel zit hem in de beduidend snellere repetitie. Verder zijn de witte toetsen voorzien van een laag, die er niet alleen uitziet als ivoor, maar ook zo aanvoelt. De toetsen zijn trouwens uit één stuk en voorzien van een vochtigheidsabsorberend materiaal – zelfs de zijkanten zien eruit zoals op een echte vleugelpiano.

Koor&Stem Limburg stelt de "Roland FP-7F" ter beschikking aan alle koren en dit via een uitleenformule. 

Samen met de piano worden volgende elementen uitgeleend en dit zonder meerprijs :

Keyboard statief keyboard kruk