Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Koorpodium

Wenger Tourmaster Choral Riser


De "Wenger Tourmaster Choral Riser" is het enige koorpodium dat echt ontworpen is  om te gaan waar koren reizen. Of het nu op de trap is van een kerk, of op openbare plaatsen in het park of ergens anders. Elke Tourmaster plooit zich plat. Ze verplaatsen zich met de stabilitiet en het gemak van een tweewielige wagen. Ze zijn voor iedereen gemakkelijk te manoeuvreren, te vervoeren en op te stellen. Eenmaal op zijn plaats duurt het 10 seconden om het podium te ontvouwen en te vergrendelen in de verticale positie. Het is de perfecte oplossing voor koren die reizen door het hele land of concerten geven in lege ruimtes.

Koor&Stem Limburg stelt de "Wenger Tourmaster Choral Riser" ter beschikking aan alle koren en dit via een uitleenformule. Je bepaalt zelf hoeveel elementen je wilt gebruiken. Er zijn 7 elementen met een rugleuning beschikbaar.

Meer info zie je hier.

Beschikbaarheid
Documenten
  

Review

Ik wil nog even laten weten dat we zeer tevreden waren over het podium. Zeer praktisch in het algemeen. We zullen zeker in de toekomst nog eens bij jullie langs komen.

Vriendelijke groeten
Mieke henckens
Medua


we genieten iedere keer van een degelijk podium!
Liliane
KHACK