Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Internationale Zomeracademie Alden Biesen

10 - 15 augustus 2023 Masterclasses, workshops en concerten in Alden Biesen, Tongeren, Sint-Truiden, Luik en Maastricht.

Lees meer…

Kinderen gezocht voor fotoproject

Koor&Stem Limburg is fier dat we de - Limburgse kinderen en kinderkoren - een uniek muzikaal kunstweekend kunnen aanbieden in samenwerking met het internationale fotofestival Lens op de Mens in PELT. Het weekend kadert in het project 'Choir in the picture’ en gaat door in het Dommelhof in PELT op 9 & 10 september 23 en richt zich tot kinderen van 8 tot +/- 12 jaar.

Lees meer…

De amateurkunstenvergoeding vervangt de KVR

In het kader van een integrale hervorming van het sociaal statuut voor kunstenaars zal de huidige kleine vergoedingsregeling (KVR) vanaf 2024 ophouden te bestaan en vervangen worden door de amateurkunstenvergoeding (AKV). Hoewel het uitgangspunt van deze vergoeding hetzelfde gebleven is, zijn er enkele belangrijke verschillen die we in dit artikel willen belichten.

Lees meer…

Carmina Burana in CCHA

Op zaterdag 3 en zondag 4 december 2023 wordt ter gelegenheid van 50 jaar CCHA (Cultureel Centrum Hasselt) de Carmina Burana van Carl Orff uitgevoerd met 5 Limburgse koren.

Lees meer…

Zing mee in het Belgisch nationaal jeugdkoor

BEvocaL, het Belgisch nationaal jeugdkoor is op zoek naar zangers (m/v) tussen 18 en 28 jaar uit alle hoeken van het land.

Lees meer…

Nocturne op “LABIOMISTA”

Deze eerste muzikale nocturne op LABIOMISTA wordt een unieke symbiose tussen het kunst-natuurdomein van Koen Vanmechelen en heerlijk hemelse koorklanken.

Lees meer…

The most charming International Choral Festival Flanders-Genk

het “Internationaal Koorfestival Vlaanderen-Genk” vindt plaats van vrijdag 30 sep tot zondag 02 okt 22.

Lees meer…

BE-KOOR-ING

workshop en concert - zaterdag 22 oktober o.l.v. dirigent Ludo CLAESEN

Lees meer…

Internationaal Koorfestival Vlaanderen-Genk zoekt vrijwilligers

Om het hele festival in goede banen te leiden zoeken we nog verschillende vrijwilligers voor allerlei taken: begeleiding internationale koren, secretariaat, stewards, ticketing, logistiek, …

Lees meer…

60 Koren op C-mine, meer dan 1500 zangers !!!

Meer dan 40 Limburgse koren schreven zich in, alles samen een 60-tal koren en toffe muziekgroepjes.

Lees meer…