Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Kinderen gezocht voor fotoproject

Koor&Stem Limburg is fier dat we de - Limburgse kinderen en kinderkoren - een uniek muzikaal kunstweekend kunnen aanbieden in samenwerking met het internationale fotofestival Lens op de Mens in PELT. 

Het weekend kadert in het project 'Choir in the picture’ en gaat door in het Dommelhof in PELT op 9 & 10 september 23 en richt zich tot kinderen van 8 tot +/- 12 jaar.

Maar uiteraard: is een 7-jarige of een 13-jarige kid van je koor super enthousiast om dit weekend mee te maken, dan kan dat ook uiteraard.

We mogen al een klein tipje van de sluier oplichten, nl. het thema van het weekend is “De toren van Babel!”

Zegt je dat niets? Helemaal niet erg want je verneemt er alles over tijdens een supergevarieerd weekend.

Wat mogen de deelnemers zoals verwachten: zaterdag en zondagvoormiddag worden de kinderen het hele weekend ondergedompeld in zang, muziek, dans en beweging o.l.v. professionele coaches.

Bert Appermont voor muziek en zang, Sander Camps voor dans en beweging.

Uiteraard staan al deze activiteiten in het teken van het weekendthema: “de toren van Babel”.
De apotheose van het weekend volgt op zondagnamiddag: dan gaat Carine Van Gerven, een internationaal erkende kunstfotografe, met de kinderen aan de slag om met de kids een levende kunstfoto 'De toren van Babel' te creëren. Geen toren die verwarring zaait maar één waar de taal van de muziek ervoor zorgt dat mensen elkaar kunnen verstaan.

Van dit beeld, opgebouwd met attributen, kleding, kapsels en figuranten wordt een unieke kunstfoto gemaakt om nadien tentoon te stellen op verschillende nationale en internationale exposities.
Koor&Stem Limburg is fier dat het kan en mag meewerken aan dit unieke kunstproject. We dragen immers graag wereldwijd de boodschap uit dat zingen 'mensen verbindt'.

Trouwens, dat Carine Van Gerven niet aan haar proefstuk is en alles tot in de kleinste details voorbereidt, kan je zien in volgende video.

Wij geloven alvast dat jullie dirigenten & bestuur jullie zangertjes warm zullen maken om aan dit weekend deel te nemen.

We vragen om VOOR 20 augustus via deze link het aantal deelnemers van jullie koor of kinderen door te geven.

Hebben jullie nog graag bijkomende info, kan je terecht bij Carine Van Gerven: carinevangerven@gmail.com

← Naar overzicht