Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Jubileummis 60 jaar Koor&Stem Limburg

Koor&Stem Limburg zoekt koren voor het opluisteren van haar jubileumeucharistieviering op zondag 16 februari 2020 om 11.00u in de St.-Quintinus Kathedraal te Hasselt.

Tijdens deze eucharistieviering zal de muziek van de Deutsche Messe van Schubert weerklinken door de aanwezige koren en individuele zangers. De muziek wordt ondersteund door een koperensemble. Naast de Deutsche Messe worden ook liederen uit Jubilate gezongen die van toepassing zijn voor het kerkelijk gebeuren van de dag.

Koren die zich kandidaat stellen om mee te zingen kunnen desgewenst coaching aanvragen voor de repetitie van de muziek voorafgaand aan de viering. Een gezamenlijke repetitie is gepland op zaterdag 8 februari 2020 van 14.00 tot 16.00u in de bovenvermelde kerk.

De dirigente van dienst is Isabella Bikkembergs. Zij is bereid om eventueel op voorhand de deelnemende koren te bezoeken tijdens een repetitie van het koor.

Via volgende link kan het koor of individuele zangers/zangeressen zich opgeven om mee te doen tijdens deze jubileum eucharistieviering.

Koorleden krijgen de unieke kans om deze muziek samen met een orkest te zingen in een mooi klinkende kerk.

← Naar overzicht