Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Volg de reis van de koorvlam

Op 15 september werd de Koorvlam opnieuw aangestoken en momenteel maakt ze een estafettetocht van vijf weken langs vele koren in tal van Vlaamse steden. De Koorvlam staat symbool voor de warmte die samenzang verspreidt in de  samenleving. Het effect van de vlam reikt verder. Er werden bijzondere inspanningen gedaan om echt iedereen te betrekken: zo trekt een caravan door Vlaanderen die halt houdt bij mensen met dementie, met fysieke beperkingen, bij een interreligieuze zanggroep...

Je kan de Koorvlam volgen via onze social media maar ook in de Virtual Village. Registreer je hier alvast op het platform en neem een kijkje. Zo heb je meteen al je account voor tijdens de games zelf. 

The Virtual Village?

Voor het eerst zullen de World Choir Games een hybride event zijn met livestreams, unieke blogs en vlogs, zangers kunnen in een virtueel café collega’s van over de hele wereld ontmoeten, … Koren die in de huidige context niet kunnen reizen naar Vlaanderen, krijgen zo toch de kans om in  de Virtual Games mee te strijden.

← Naar overzicht