Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Jongerenkoor Amaryllis zkt. dirigent

WIE IS AMARYLLIS? Amaryllis is een toffe groep jonge dames uit Peer die graag en bovenal zeer goed zingen. Als jongerenkoor wordt vooral het pop-rockrepertoire vertolkt. Recente en iets oudere hits worden zowel muzikaal begeleid als a capella gezongen.

Amaryllis is een 15-koppige bende met een passie voor zingen. Het koor bestaat uit enkel vrouwelijke leden tussen de 15 en 30 jaar.

WIE ZOEKEN WE? Een persoon met een hart voor muziek en de culturele sector. Je hebt voeling met het muziekgenre dat jongerenkoor Amaryllis brengt.

FUNCTIEOMSCHRIJVING We zijn op zoek naar een muzikale enthousiasteling die wil meewerken als dirigent van het jongerenkoor. Je neemt de muzikale leiding van het koor. Je bent verantwoordelijk voor het selecteren, arrangeren, aanleren en dirigeren van het repertoire (meerstemmige arrangementen); Je zoekt en vindt de juiste balans tussen de muzikale en vocale mogelijkheden van het koor en hebt voldoende muzikale ambitie; Je bent actief aanwezig op repetities, events, shows en de nodige bestuursvergaderingen. We repeteren één keer per week in Peer. Overleg in verband met de kalender is altijd mogelijk; Je kan het koor muzikaal begeleiden met de piano (bij voorkeur door middel van akkoorden); Je leert de muziek aan mensen zonder kennis van notenleer; Je bent sociaal, vlot en communicatief.

WAT HEEFT AMARYLLIS JOU TE BIEDEN? Je komt terecht in een jonge, dynamische en zeer muzikale groep; Je doet artistieke ervaring op als dirigent en krijgt de kans om je muzikale talenten vertaald te zien op een podium; Vergoeding overeen te komen.

SOLLICITATIEPERIODE Vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen wordt er niet gerepeteerd. Zolang deze maatregelen gelden, zullen wij onze selectie online organiseren via videogesprek. Wanneer het terug toegestaan is, wordt er een auditie-repetitie gehouden samen met de koorleden.

INTERESSE? Herken je jezelf in de bovenstaande beschrijving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Stuur, voor 20 januari 2021, een mailtje met jouw CV en motivatie naar: liese.allard@hotmail.com Voor meer informatie kan je ook altijd mailen of bellen: liese.allard@hotmail.com of O476/44.26.27 Volg ons op FB en Instagram en bezoek onze website: http://www.amaryllisjk.com/ Wil je ons graag eens horen? https://www.youtube.com/watch?v=ueFXEsgMmfg https://www.youtube.com/watch?v=cR7IPj2_ADQ

← Naar overzicht