Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. 
Lees meer →

Code geel

Vanaf maandag 7 maart 2022 is code geel van kracht, een langverwachte fase waar heel wat beperkende maatregelen vervallen. Met deze beslissing van het Overlegcomité ligt de weg naar het voluit zingen helemaal open!

Lees meer…

World Choir Games in 2021

Jawel, je leest het goed: de Games gaan door! De World Choir Games zullen worden georganiseerd in de herfstvakantie, van 30 oktober tot 7 november 2021. De Vlaamse regering en de internationale rechtenhouder INTERKULTUR beslisten om voor een tweede keer de World Choir Games te verschuiven naar een latere datum.

Lees meer…

UBO-register : uitstel tot 30 september 2019

De deadline om het UBO-register in te vullen is opnieuw uitgesteld. Het UBO-register moet niet tegen 31 maart in orde gebracht worden, maar tegen 30 september 2019.

Lees meer…

Benefietconcerten voor Oost-Oekraïne

Door de aanhoudende gevechten in Oost-Oekraïne geraakten er in de regio vele ziekenhuizen beschadigd. Het wordt steeds moeilijker om toegang te krijgen tot de conflictgebieden en de aanvoer van medisch materiaal en geneesmiddelen is vrijwel stilgevallen. Om iets te doen aan de grote behoeften sloegen sopraan Barbara Haveman en het Maastricht Chamber Orchestra onder leiding van Frederico Santi de handen ineen. Ze organiseren twee benefietconcerten ten voordele van Artsen zonder grenzen, die in de regio actief zijn. Op dinsdag 31 maart organiseren ze om 20 uur een...

Lees meer…

Provinciale Koorwedstrijd 2015

Op zondag 22 november 2015 organiseert de provincie Limburg in samenwerking met Koor & Stem Limburg de Provinciale Koorwedstrijd 2015. Deze wedstrijd vindt plaats in het Muziekconservatorium, Kunstlaan 12 te 3500 Hasselt. De wedstrijd staat open voor alle koren waarvan de administratieve zetel in Limburg gevestigd is. Deelnemers kunnen zich al inschrijven voor deze wedstrijd op limburg koorenstem.be. Meer informatie vind je ook bij "Programmatie" > Prov. koorwedstrijd. Hier is ook het wedstrijdreglement te vinden.

Lees meer…

Open repetities met nieuwe dirigent voor Bocanto

Sedert 1982 stond het gemengd koor Bocanto uit Bocholt onder leiding van Jos Paumen. Onder zijn leiding kreeg het koor naam en faam in Bocholt en omstreken. Wegens onvoorziene omstandigheden moest het koor vroeger dan verwacht op zoek naar een goede opvolger. Na enkele testrepetities met meerdere enthousiaste en zeer geïnteresseerde kandidaten werd Jeroen Beckers als opvolger aangeduid. Jeroen is een jonge talentvolle dirigent die reeds kan bogen op een uitgebreid palmares. Het koor is nu dringend op zoek naar nieuwe leden. Iedereen die graag zingt en zich...

Lees meer…

Deelnemers gevraagd voor Toekoerfestival

Heb jij een theater-talent?
Popel je om aan de wereld te laten zien wat je kan?
Toekoer Festival zoekt jou!!! Vertellers, Stand up Comedians, Figurentheater, Straattheater, Monologen, Dialogen, Eenacters, Podiumacts, Tekst met Muziek, Dans, Poëzie, Koren, Harmonie/Fanfare OPENDOEK Biedt je een podium Solo, Duetten ,Triootjes, Kwartetten of een hele groep De podia zijn er voor jullie.

Lees meer…